Mi Hazánk: Lehet ezt másként is csinálni

2021. április 23. 16:31 | Such Tamás

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke és a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje péntek kora délután, a párt irodájában bemutatta Békés megye 2. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltjét, Földesi Mihályt.

Toroczkai László elmondta, Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen párt, amely önállóan, mind a 106 választókerületben megméretteti magát. Hozzátette, ugyanis a Fidesz a KDNP-vel, illetve az ellenzék egy hatos tömörülésben indul.

Aláhúzta, hogy Békés megye 2. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje nem akárki: Földesi Mihály, a párt megyei elnöke. Hozzátette, mind városi, mind megyei képviselőként kiválóan végzi a munkáját.

 

Toroczkai László és Földesi Mihály sajtótájékoztatóján – Fotó: behir.hu/Such Tamás

Toroczkai László és Földesi Mihály – Fotó: behir.hu/Such Tamás„Amikor 2014-ben, mint helyi politikus elindultam, akkor úgy gondoltam, hogy lehet ezt másként is csinálni. Sokkal közelebb lehet az emberekhez vinni a politikát. Tenni és dolgozni kell azért, hogy lényegesen több mosolygós emberrel találkozzunk az utcán. Úgy vélem, a harmadik útnak itt a jövője!” – jelentette ki Földesi Mihály.

Elmondása szerint nem történt meg az elszámoltatás – sem a baloldalon, sem a jobboldalon.

„Ezért a 2022-es választásoknál egy vérfrissítésre van szükség, hogy a parlamentbe egy tiszta hang kerüljön be, ez pedig a Mi Hazánk Mozgalom” – fogalmazott.

 

Toroczkai László és Földesi Mihály sajtótájékoztatóján – Fotó: behir.hu/Such Tamás

 

 

További programok »

FEL