Mérgében rongált, újabb eljárás indult ellene

2020. május 2. 09:27 | behir

Italozás után törte be egy kisteherautó ablakait egy férfi Orosházán még tavaly nyáron. Tettét azzal magyarázta, hogy ideges volt, mert börtönbe kellett vonulnia. A rendőrség újabb eljárást indított ellene és az ügy vizsgálatát befejezte.

Két férfi hangoskodott 2019. augusztus 24-én este Orosházán, az Október 6. utcában. Az ott lakók hívására érkező rendőrök előállították a testvérpárt – írja a police.hu. Kiderült, hogy egy közeli büfében italoztak, majd hazaindultak. Egyikük felhívta a harmadik testvérüket, hogy menjen oda hozzájuk, találkozzon velük, de a felhívott férfi nemet mondott. A telefonáló testvér elmondása szerint azért, mert értesítést kapott arról, hogy börtönbe kell mennie, ideges volt. Amikor a testvére nemet mondott neki, még mérgesebb lett és megrongálta az első parkoló autót, ami az útjába került. Az éppen a vele együtt italozó bátyjának a kisteherautója volt.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a jelenleg a korábban kapott szabadságvesztését töltő, 24 éves orosházi férfit garázdaság vétség elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárást elvégezte és a büntetőeljárás iratait április 29-én továbbította az ügyészségre.

FEL