Méhkeréken közokirat-hamisítás, Csárdaszálláson lopás miatt intézkedtek

2021. január 25. 10:01 | behir.hu

Baleset nem történt január 24-én, vasárnap Békés megyében, de más ügy miatt intézkedniük kellett a rendőröknek.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen január 24-én 15 óra 45 perc körül kilépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi egy bolgár rendszámú kisteherautóval – számolt be róla a police.hu. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a jármű műszaki érvényességét igazoló lap hamisítvány, ezért lefoglalták. A 49 éves román állampolgár ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás miatt büntetőeljárást indított.

A Gyomaendrődi Rendőrőrs rendőrei 2021. január 24-én előállítottak két csárdaszállási fiatalt, akik a gyanú szerint Csárdaszálláson felfeszítették egy melléképület ajtaját és átkutatták a helyiséget. Többek között fúrógépet, sarokcsiszolót és rézkábeleket vittek el. A Szarvasi Rendőrkapitányság lopás bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellenük. A nyomozók az ellopott dolgokat lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak.

Kék hírek

Müller Cecília: Az a cél, hogy húsvétig minden regisztrált megkapja az oltást

Az operatív törzs csütörtöki tájékoztatóján elhangzott, hogy eddig már több mint félmillió ember kapta meg hazánkban az első, és több mint kétszázezer a második oltást is. Mivel már itt a járvány harmadik hulláma, arra kértek mindenkit, hogy ha még nem tette meg, mielőbb regisztráljon az oltásra.
2021. február 25. 14:20
FEL