Megütötte, fellökte és megrugdosta a barátnőjét egy békéscsabai férfi

2022. április 18. 08:29 | behir.hu

Magánlaksértés gyanúsítottjának elfogása és garázdaság Békéscsabán, ittas járművezetés miatt történt rendőri intézkedés Kevermesen.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei április 17-én elfogtak egy magánlaksértés miatt körözött férfit - írja a police.hu. Az 55 éves férfi pár nappal korábban bement egy békéscsabai ház udvarára és a házhoz tartozó tárolóban töltötte az éjszakát. Korábban kapott ott szállást, a tulajdonos azonban ezúttal nem engedte meg neki, hogy bemenjen, ezért indult ellene büntetőeljárás.

Békéscsabán, egy bevásárlóközpontban április 17-én este egy férfi megütötte, fellökte és megrugdosta a barátnőjét. A rendőrök a 23 éves békéscsabai férfit előállították és garázdaság miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő egy férfit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának rendőrei április 17-én 9 óra 30 perc körül Kevermesről. A 48 éves férfi személygépkocsival közlekedett, a rendőrök a Jókai utcában állították le és szondáztatták meg. Miután a légalkoholmérés eredménye pozitív lett, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra vitték, ahol újabb méréseket végeztek. Azok is megerősítették az ittasság gyanúját, ezért elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene.

További programok »

FEL