Két ittas sofőrt is megállítottak a rendőrök Békéscsabán

2022. február 19. 09:41 | behir.hu

Ittas járművezetés és garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök február 18-án - írja a police.hu. Először 15 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Leiningen utcában ellenőriztek egy személygépkocsi-vezetőt. Ezután 19 óra 15 perc körül szintén a megyeszékhelyen, a Damjanich utcában állítottak meg egy autóst. Mindkét járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda és a további légalkoholmérések is igazolták azt, hogy ittasan vezettek. A rendőrjárőrök a korábban intézkedés alá vont férfi jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene. Utóbbi férfi ellen is büntetőeljárás indult, emellett a Békéscsabai Rendőrkapitányság az 52 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette, és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Békésről február 18-án előállítottak a rendőrök három nőt és két férfit, mert bántalmazták egyik ismerősüket, aki könnyebben megsérült. A Békési Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság miatt két nőt őrizetbe vett, a rendőrök vizsgálják, hogy kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

További programok »

Itthon

Gyula és Békés vármegye a díszvendége a csütörtökön kezdődő Utazás Kiállításnak

Csütörtöktől vasárnapig rendezik meg a 46. Utazás Kiállítást a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Idén a rendezvény díszvendége Gyula, a történelmi fürdőváros, valamint Békés vármegye. A sikeres szereplés érdekében a jelentős turisztikai vonzerővel bíró települések részvételével tavaly év végén munkacsoport is alakult.
2024. február 20. 16:47
FEL