Megújulnak a zöldfelületek a Kossuth téren, Békéscsabán

2019. március 24. 13:35 | behir

„Belváros rehabilitáció III. ütem – Munkácsy negyed program” című projekt megvalósításához tartozóan megújulnak a Kossuth tér zöldfelületei.

A munkavégzés miatti korlátozások várhatók.

 

Kossuth téri zöldfelület felújítási munkái

  1. március vége –április hó

 

A téren a burkolatfelület részbeni felújítása miatt burkolatbontásra és burkolatépítésre kerül sor, valamint a növényfelületek felújítása miatt kertészeti munkát végeznek az elkövetkező 2-3 hét során.

A gyalogos közlekedés átmeneti, időszakos terelésére lehet számítani a tér területén belül, a meglévő gyalogos felületeken.

   

A területen dolgozó felelős kivitelező:  GALÉRIA INVEST Kft., székhely: 5600 Békéscsaba, Kazinczy u. 4. I. em.

A helyszíni munkák felelős vezetője: Margitai Zsolt építésvezető

 

Az építési terület környezetében gyalogosan és kerékpárral a kihelyezett táblák szerint közlekedjenek, fokozott körültekintéssel és türelemmel.

 

A beruházási projekttel kapcsolatos bejelentések, kérdések, észrevételek e-mailben a bcsvarosfejlesztes@bcsvarosfejlesztes.hu címre, illetve postán, személyesen a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Szent István tér 10. sz. 1. emelet 5. sz. iroda címre küldhetők. (Levélben tett bejelentés esetén ne maradjon el az értesítési cím pontos megjelölése.)

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A projekt azonosítószáma: TOP- 6.3.2-15-BC1-2016-00001

 

További programok »

Fejlesztéspolitika

M44: Jó ütemben halad a Békéscsaba és Kondoros közti szakasz beruházása

A Békéscsabát és Kondorost összekötő szakasz már 60 százalékban kész van – közölte a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. útfejlesztési igazgatója hétfőn. A szakemberek az M44-es gyorsforgalmi út 17,6 kilométeres részén többek között bemutatták a két városból induló csomópontokat, illetve vázolták a beruházás előrehaladásait is.
2019. november 18. 14:18
FEL