Megpróbált elkerülni egy balesetet, de elesett – súlyosan megsérült a nő

2019. augusztus 28. 10:21 | behir

Egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre Békés megye területéről augusztus 27-én – olvasható a police.hu-n.

Gyulán, a Kolozsvári utcában 8 óra körül egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő nő azért, hogy elkerülje az összeütközést egy kapubejáróból tolató személyautóval, megpróbálta kikerülni a járművet, de elesett. A balesetben a nő súlyosan megsérült. Ezután szintén Gyulán, az Illyés Gyula utcában, 14 óra 15 perc körül egy kerékpárral közlekedő férfi nekihajtott egy álló autónak. A mentők a férfit, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérüléssel vitték kórházba. Mindkét baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

További programok »

Gyula

Turistacsalogató ökoszállás és zöld szálloda Békés megyében

A Covid-19 kapcsán a járványtudatosság beépült az emberek gondolkozásába, egyre többen kerestek olyan szállásokat, ahol nem jelentett gondot a másoktól való elszigetelődés. A korlátozások feloldása után a magyar turisták többsége belföldi szálláshelyen nyaralt, éppen ezért kerülhettek jobban fókuszba a vidéki vendégházak, ökotanyák – írta meg a Hello Vidék.
2021. július 31. 13:09
FEL