Megnyitották a Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központot

Hivatalosan is megnyitották a Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központot Gyulán. A komplexumban tíz szakorvossal várják a betegeket.

– A nagy dolgok fájdalomból születnek – indította köszöntőjét a központ ügyvezető igazgatója. Bondár Attila – aki jelenleg is aktív játékos a méhkeréki futballcsapatban – felidézte, hogy 2016-ban már a negyedik olyan műtétjén esett át, amelyet egy sportsérülés okozott. Az volt a célja, hogy minél gyorsabban visszatérjen a pályára, de rengeteg időbe telt, amíg eljutott a megfelelő kezelésekre. Ekkor gondolt bele abba, hogy mennyien lehetnek még rajta kívül, akik hasonló problémával küszködnek.

– Nagy fába vágtuk a fejszénket, de ha sikerül a térségben praktizáló kitűnő orvosokat megnyerni a kezdeményezésünknek, akkor lesz létjogosultsága egy diagnosztikai és rehabilitációs központnak a Dél-Alföldön. Szeretnénk a térségben működő, magas színvonalú egészségügyi intézmények sorába tartozni – tette hozzá.

Bondár Attila kiemelte, hogy a legtöbben a gyors és szakszerű ellátást, a személyzet pozitív hozzáállását, a megfelelő szakmai hátteret, a modern berendezéseket és a tisztaságot helyezték az előtérbe, amikor a legfontosabb szempontokat keresték.

A megnyitón a központ orvos igazgatója, dr. Csotye János is köszöntötte a megjelenteket, aki kiemelte, a betegek sorsa és meggyógyítása a legfontosabb.

A főorvos hangsúlyozta, hogy a központban neurológiával, idegsebészettel, reumatológiával, ortopédiával és traumatológiával is foglalkoznak, mindezekhez pedig egy kardiológiai kivizsgálást biztosító modern labor is tartozik.

A munkát tíz szakorvos, egy orvos asszisztens, két radiológiai szakasszisztens, valamint négy rehabilitációs szakember segíti.

 

 

 

Megosztás:

Címke: , , , , , , , , , ,