Megnyitott a jégpálya Békéscsabán

2019. november 16. 17:29 | Gyemendi Réka

Szombaton nyitott meg ismét a jégpálya Békéscsabán, a Csabai Rendezvénypajtában, ahol egész hétvégén ingyenes korcsolyázással várják a látogatókat.

A tavaszias idő ellenére is sokan éltek a lehetőséggel, és ingyen kipróbálták a jékorcsolya pályát a Csabai Rendezvénypajtában. Kiss Roland rendezvényszervező elmondta, hogy ebben az évben megújultak, egy teljesen új palánkrendszert építettek a pálya köré, a jégkorong miatt pedig jégfestést is alkalmaztak idén. 

– A jégpálya megnyitásával a rendezvénypajtában is beköszönt a téli időszak, ezzel együtt pedig kezdődnek a kulturális programsorozataink. Ezekről a programokról bővebben a közösségi oldalon és a helyi médiában adunk tájékoztatást. Lesz adventi programsorozatunk, amely szintén ingyenes lesz – ismertette Kiss Roland.

 

További programok »

Itthon

Vámpír minden zsebben – Zacher Gábor járt Békéscsabán

A Békéscsabai Szakképzési Centrum Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakgimnáziuma és diákönkormányzata, valamint a „Nyitott szemmel” Közhasznú Egyesület rendezett mintegy ezer középiskolás fiatal számára preventív előadást. A népszerű toxikológus, Zacher Gábor beszélt bő egy órán keresztül a digitális függőségről.
16:02
FEL