Megnyitott a jégpálya Békéscsabán

2019. november 16. 17:29 | Gyemendi Réka

Szombaton nyitott meg ismét a jégpálya Békéscsabán, a Csabai Rendezvénypajtában, ahol egész hétvégén ingyenes korcsolyázással várják a látogatókat.

A tavaszias idő ellenére is sokan éltek a lehetőséggel, és ingyen kipróbálták a jékorcsolya pályát a Csabai Rendezvénypajtában. Kiss Roland rendezvényszervező elmondta, hogy ebben az évben megújultak, egy teljesen új palánkrendszert építettek a pálya köré, a jégkorong miatt pedig jégfestést is alkalmaztak idén. 

– A jégpálya megnyitásával a rendezvénypajtában is beköszönt a téli időszak, ezzel együtt pedig kezdődnek a kulturális programsorozataink. Ezekről a programokról bővebben a közösségi oldalon és a helyi médiában adunk tájékoztatást. Lesz adventi programsorozatunk, amely szintén ingyenes lesz – ismertette Kiss Roland.

 

További programok »

Itthon

Ilyenek egy 11. osztályos, gyulai diák mindennapjai

Az önkéntes karantén és a közösségektől való visszavonulás szükséges ahhoz, hogy ne tudjon korlátok nélkül tombolni a koronavírus-járvány. De nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy milyen hatással lehet az emberek mentális egészségére a bezártság. Egy 11. osztályos diák arról mesélt, hogy otthon is képes megtalálni a lehetőségeket.
18:45
FEL