Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése Békéscsabán

2021. április 9. 06:25 | behir

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy a Modern Városok Program, Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése tárgyú projekt keretében a Berényi úti, valamint a Dobozi úti kerékpárforgalmi létesítmény építési munkái, valamint a Berényi út 1. szám alatti ingatlan bontása folyamatban vannak.

A Berényi út 1. szám alatti ingatlan bontása során az Áchim L. András utcában, a páratlan oldalon a gyalogos közlekedést időszakosan korlátozzák. A korlátozás idején a nyomda melletti járda vehető igénybe. Az ingatlanon a bontást követően egy 12 állásos személygépkocsi-parkolót alakítanak ki.

A Berényi úti kerékpárúton, a felújítás részeként, a Széna utca és a mezőmegyeri aluljáró között padkarendezés van folyamatban.

A Dobozi úti kerékpárúton (a kerékpáros átvezetés és a Gém utca között) földmű-építési munkák folynak a fejlesztés keretében. 

A kivitelezések során részleges forgalomterelések, lezárások várhatóak.

Felhívjuk az érintett szakaszokon kerékpárral közlekedni kívánók figyelmét, hogy a kivitelezésbe bevont kerékpárutak a műszaki átadás-átvételi eljárások befejezéséig munkaterületek, ezért csak saját felelősségre használhatóak.

A kivitelező és alvállalkozója, valamint a beruházó Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata a tervezett munkálatokról folyamatos tájékoztatja a lakosságot.  

A kivitelezési munkálatok alatt kérjük, kövessék figyelemmel a tájékoztatókat, szíveskedjenek figyelemmel lenni a munkavégzés alatt létrehozott ideiglenes forgalomtechnikai kialakításokra. A munkavégzés során és annak befejezéséig kérjük az érintettek szíves megértését, türelmét és közreműködését.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

További programok »

FEL