Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése Békéscsabán

2021. május 30. 16:08 | behir

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy a Modern Városok Program - Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése tárgyú projekt keretében a Berényi és a Dobozi úti kerékpárforgalmi létesítmények, illetve a Szarvasi úti buszmegálló építési munkái továbbra is folytatódnak.

A Szarvasi úton a MOL benzinkúttal átellenben új autóbuszöböl és csapadékvíz-elvezető csatorna építése van folyamatban.

A Berényi úti kerékpárúton (a Széna utca és a mezőmegyeri aluljáró között) lokálisan javítási munkálatok vannak folyamatban. 

A Dobozi úti kerékpárúton (a kerékpáros átvezetés és a Gém utca között) homokos kavics ágyazat és szegély építési munkák folynak a fejlesztés keretében. 

A kivitelezések során részleges forgalomterelések, lezárások várhatóak.

Felhívjuk az érintett szakaszokon kerékpárral közlekedni kívánók figyelmét, hogy a kivitelezésbe bevont kerékpárutak a műszaki átadás-átvételi eljárások befejezéséig munkaterületek, ezért csak saját felelősségre használhatóak.

A kivitelező és alvállalkozója, valamint a beruházó, Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata a tervezett munkálatokról folyamatosan tájékoztatja a lakosságot. A kivitelezési munkálatok alatt kérjük, hogy szíveskedjenek figyelemmel lenni a munkavégzés alatt létrehozott ideiglenes forgalomtechnikai kialakításokra.

A munkavégzés során és annak befejezéséig kérjük az érintettek szíves megértését, türelmét és közreműködését.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

További programok »

FEL