Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése Békéscsabán

2021. május 8. 07:31 | behir

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy a Modern Városok Program - Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése tárgyú projekt keretében a Berényi és a Dobozi úti kerékpárforgalmi létesítmények, illetve a Szarvasi úti buszmegálló építési munkái továbbra is folytatódnak. A Berényi út 1. szám alatti ingatlan bontása befejeződött.

A Szarvasi úton a MOL benzinkúttal átellenben új autóbuszöböl és csapadékvíz-elvezető csatorna építése van folyamatban.

A Berényi út 1. szám alatti ingatlan bontása befejeződött. A bontást követően megkezdődik a 12 állásos személygépkocsi parkoló tervezése. A Berényi úti kerékpárúton, a felújítás részeként (a Széna utca és a mezőmegyeri aluljáró között) padkarendezés, forgalomtechnikai elemek kiépítése történik.

A Dobozi úti kerékpárúton (a kerékpáros átvezetés és a Gém utca között) földmű építési munkák folynak a fejlesztés keretében. 

A kivitelezések során részleges forgalomterelések, lezárások várhatóak.

Felhívjuk az érintett szakaszokon kerékpárral közlekedni kívánók figyelmét, hogy a kivitelezésbe bevont kerékpárutak a műszaki átadás-átvételi eljárások befejezéséig munkaterületek, ezért csak saját felelősségre használhatóak.

A kivitelező és alvállalkozója, valamint a beruházó Békéscsaba önkormányzata a tervezett munkálatokról folyamatos tájékoztatást ad. A kivitelezési munkálatok alatt kérjük a lakosságot, hogy szíveskedjenek figyelemmel lenni a munkavégzés alatt létrehozott ideiglenes forgalomtechnikai kialakításokra. A munkavégzés során és annak befejezéséig kérjük az érintettek szíves megértését, türelmét és közreműködését.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

További programok »

FEL