Megdöbbentő vallomások mentősöktől

2016. szeptember 21. 04:10 | Fekete Kata

Tizennégyen meséltek a szakmájukról az interneten.mentőA mentősök is emberek, ezért ők se képesek kikapcsolni az érzelmeiket, gondolataikat, amiket próbálnak magukban tartani, ám most az interneten tizennégy mentős elmesélte, hogy mi volt a legmegdöbbentőbb dolog a munkája során.
1. Mentős voltam, de azt követően kiléptem, hogy nem voltam hajlandó ellátni egy férfit, akinek akkor tört el a keze, amikor a feleségét verte.
2. Mentősként dolgozom. Egyszer egy szörnyű balesethez kellett kivonulnunk. Az egyik utas a helyszínen belehalt a sérüléseibe. Megtaláltuk a mobiltelefonját, amin éppen azt írta valakinek, hogy „Szeretl”. Odaírtak, hogy „ek”, majd elküldtem.
3. Nagyon utálom, ha sofőrként hivatkoznak rám, mert ennél sokkal többet csinálok.
4. Mentős vagyok. Szexeltem már a kollégámmal a mentőautóba. Ez nem nem csak egyszer fordult elő.
5. Egyszer a mentőautóban kértem el egy lány telefonszámát, ugyanis mentősként dolgozom.
6. Mentős vagyok. Meglepődnétek, ha tudnátok, hogy mennyi újraélesztett ember hiszi, hogy a mennyországban van.
7. Mentősként dolgozom. A munkaidőm 90 százalékában csak azt kérdezgetem magamtól, hogy: mi a f..z van?????
8. Mentősként dolgozom. A családom és a barátaim szerint rossz ember vagyok, amiért nem mindig érint meg érzelmileg egy haláleset, amivel a munkám során találkozom.
9. Mentősként előfordul, hogy holttesteket kell szállítanunk. Ilyen helyzetben a Drowning Pool „Let the bodies hit the floor” (Zuhanjanak a testek a földre) című dalt hallgatjuk a társammal…
10. Mentős vagyok. A legelső hívásom egy szívinfarktus volt. 35 percen keresztül próbáltam újraéleszteni az illetőt. Túlélte. #legjobbmeló
11. Éppen egy nénit vittünk kórházba, amikor a mentőautóban randevúra hívott a fia.
12. Mentős és depressziós vagyok. Minden nap emberéleteket mentek, de azt egyáltalán nem tudom, hogy magamat hogyan menthetném meg.
13. Mentős vagyok. Egy időben sokszor lejátszották a rádióban Taylor Swift egyik számát, amiben azt énekli, hogy a golyó ütötte sebre ragtapaszt kell tenni. Mindig eszembe jutott, hogy egy fenét, nyomókötés kell rá.
14. Mentősként naponta mentek életeket, de a fizetésem alacsony. Ha egy gyorséttermi dolgozó, aki tulajdonképpen hozzájárul az emberek halálához, fizetésemelést követel, akkor én is fizetésemelést akarok.
(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)
 

FEL