Megcsúszott és balesetet okozott egy nő Csanádapáca közelében

2019. február 12. 17:28 | behir

Jeges úton csúszott meg és okozott balesetet autójával egy újkígyósi nő Csanádapáca közelében. A balesetben az egyik utas súlyosan megsérült. A rendőrség közúti baleset gondatlan okozásával gyanúsítja.

Árokba csúszott egy személygépkocsi január 12-én 9 óra 30 perc körül, Csanádapáca közelében. A balesetet látta egy másik autós, aki megállt segíteni. A járművet az út szélén hagyta és kiszállt, hogy megnézze mi történt. A parkoló autót ki akarta kerülni az utána érkező személyautó vezetője, ezért fékezni kezdett. Az autó megcsúszott a jeges úton és hátulról nekiütközött az álló járműnek.  A balesetet okozó 64 éves újkígyósi nő egyik utasát súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők. Az Orosházi Rendőrkapitányság a nőt közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja, mert nem az időjárási és az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességet.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. február 11-én átadta az ügyészségnek.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Figyelem, elkezdődött az őzek párzási időszaka, nő a balesetveszély!

Az őzek párzási időszakában ajánlott fokozott figyelemmel közlekedni. A vadak hirtelen ugranak ki az út melletti árkokból, bokrokból a járművek elé. Gyakran elkerülhetetlen az ütközés, ezért fontos, hogy a járművezetők betartsák a sebességhatárokat, vadveszély esetén lassítsanak!
2019. július 16. 14:10
FEL