Megcsúszott a vizes úton, teherautónak ütközött a szemközti sávban

2021. augusztus 11. 14:58 | behir.hu

Balesetet okozott egy nő Békéscsaba közelében. Személygépkocsijával a vizes úton megcsúszott, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy teherautóval. Ketten súlyosan, hárman könnyebben megsérültek. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Közúti baleset okozása vétség bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy 32 éves nőt, mert személygépkocsijával Békéscsaba határában 2021. május 20-án 7 óra 45 perc körül áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és ott összeütközött egy vele szembejövő teherautóval.

Az ütközés után mindkét jármű árokba csúszott. A vétlen tehergépkocsiban négyen sérültek meg, ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben. A csanádapácai nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A vizsgálat eredménye szerint a baleset azért történt, mert a nő gyorsabban ment annál, mint amilyen sebességgel a vizes úton biztonságos lett volna. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. augusztus 10-én továbbította az ügyészségre.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Gazsó Ferenc előtt tisztelegtek Békésszentandráson

Emléktáblát avattak a Hunyadi János katolikus iskola falán szombaton, majd a szociológusról, egyetemi tanárról elnevezett társadalomtudományi társaság kihelyezett ülésén kihirdették a Dél-Tiszántúlon élő - vagy onnan elszármazott - fiatal társadalomkutatók számára kiírt pályázat eredményét.
18:33
FEL