Medgyesbodzáson ittas járművezetés, Nagyszénáson lopás gyanúja miatt intézkedtek

2022. november 5. 11:14 | behir.hu

November 4-én nem történt baleset Békés megyében, de más ügyekben intézkedniük kellett a rendőröknek.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök november 4-én 9 óra 30 perc körül Medgyesbodzáson, az Iskola utcában – írja a police.hu. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az 53 éves medgyesbodzási férfit a rendőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették az autós vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Lopás miatt állítottak elő a rendőrök egy nagyszénási férfit november 4-én az Orosházi Rendőrkapitányságra. A gyanú szerint a 46 éves férfi előző napon, az esti órákban bement egy nagyszénási bolt udvarára. Ott egy téglával betörte az üzlet ablakát, azon keresztül benyúlt és kinyitotta az épület ajtaját. A bolt pénztárgépéből kivett néhány ezer forintot, majd elment a helyszínről. A rendőrkapitányság nyomozói lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták a férfit.

További programok »

Kék hírek

Terhes élettársát verte meg a nyílt utcán a gyulai férfi

Garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 37 éves büntetett előéletű gyulai férfival szemben, aki a terhes élettársát bántalmazta. 
2023. március 20. 17:15
FEL