Medgyesbodzáson ittas járművezetés, Nagyszénáson lopás gyanúja miatt intézkedtek

2022. november 5. 11:14 | behir.hu

November 4-én nem történt baleset Békés megyében, de más ügyekben intézkedniük kellett a rendőröknek.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök november 4-én 9 óra 30 perc körül Medgyesbodzáson, az Iskola utcában – írja a police.hu. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az 53 éves medgyesbodzási férfit a rendőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették az autós vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Lopás miatt állítottak elő a rendőrök egy nagyszénási férfit november 4-én az Orosházi Rendőrkapitányságra. A gyanú szerint a 46 éves férfi előző napon, az esti órákban bement egy nagyszénási bolt udvarára. Ott egy téglával betörte az üzlet ablakát, azon keresztül benyúlt és kinyitotta az épület ajtaját. A bolt pénztárgépéből kivett néhány ezer forintot, majd elment a helyszínről. A rendőrkapitányság nyomozói lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták a férfit.

További programok »

Kék hírek

Halálos baleset okozásával vádolnak egy 76 éves asszonyt

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabására tett indítványt egy 76 éves, büntetlen előéletű örménykúti nővel szemben, aki elsőbbségadási kötelezettségének elmulasztásával okozott halálos kimenetelű közlekedési balesetet.
10:32
FEL