Máshol intézhetik bírósági ügyeiket a civil szervezetek

2019. június 6. 10:04 | behir

A civil szervezetek bírósági ügyintézése június 25-től a Gyulai Törvényszék Cégbíróságának épületében (5700 Gyula, Kosssuth tér 9. szám) zajlik. Az új helyszínen tartják majd a Civil Konzultációs Napot minden héten szerdán.

A Gyulai Törvényszék közleményéből kiderül, hogy az eddig megszokott gyulai, Béke sugárúton található épület helyett – a Gyulai Törvényszék Cégbíróságának épületében történik a civil szervezetek bírósági ügyintézése, és az ügyfélfogadást is a cégbíróság épületében tartják.

 

Ezek nyomán június 25-től az ügyfélfogadás és ügyintézés a Gyulai Törvényszék Cégbíróságán (5700 Gyula, Kossuth tér 9. szám) található, melynek központi telefonszáma: 06 66 562-250.

 

A Civil Konzultációs Napot július 3-tól (hétfő helyett) minden héten szerdán, 13 órától 16 óráig tartják. Változatlanul előzetes bejelentkezés alapján fogadják a civil szervezetek képviselőit a bíróság munkatársai.

 

Fontos tudnivaló még, hogy 

  • 2019. június 24-én az ügyfélfogadás és a Civil Konzultációs Nap elmarad;
  • 2019. június 26-án a Civil Konzultációs Nap elmarad.

 

A törvényszék azt kéri, hogy a határidők megtartása érdekében kellő időben keressék fel a bíróságot kérelmeikkel, beadványaikkal. Az új épületben Civil Konzultációs Napon első alkalommal július 3-án vehetnek részt a szervezetek képviselői.

Az új elérhetőségeket megtalálják a Gyulai Törvényszék honlapján is.

További programok »

FEL