Március 22-én viszik el először idén a zöld hulladékot

2023. március 19. 15:23 | behir.hu

A szolgáltatást végző DAREH Bázis Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy az ürítési napokon a kukákat reggel 6 órára, gyűjtésre alkalmas állapotban helyezze ki.

 

 

Ügyfélszolgálati információk:

Előzetes időpontfoglalással lehet továbbra is ügyet intézni a Békéscsaba, Kinizsi utca 4-6. szám alatti központi ügyfélszolgálati irodában. Időpontfoglalásra a www.dareh.hu oldalon van lehetőség.

Központi Ügyfélszolgálat elérhetősége: 5600 Békéscsaba, Kinizsi u. 4-6.

Telefon: +36 66/447-150

Email elérhetőségek:

hulladékszállítással kapcsolatos kérdések, információk kezelése: szallitasi-informaciok@grnkft.hu
lakossági ügyfelek számára (például adásvétel bejelentése, szüneteltetési kérelmek, átírási kérelmek) és egyéb, általános információk (például fizetési felszólításokkal kapcsolatos adategyeztetés, egyenleglekérdezés, edényméret változtatás) kezelése: ugyfelszolgalat@grnkft.hu
közületi ügyfelek részére (szerződésekkel, szerződéses feltételekkel, közületi számlákkal, egyenleglekérdezéssel, edényméret változtatással kapcsolatos kérdések, információk kezelése): uzletiugyfel@grnkft.hu
A hulladékgazdálkodási közszolgáltatás információiról és az ügyintézésről a www.dareh.hu oldalon nyújtunk folyamatos és részletes tájékoztatást.

További programok »

Friss hírek

Fiktív vevőkkel trükköztek a gépjárműalkatrész-kereskedők

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a gépjármű-alkatrészek kereskedelmét ellenőrizve olyan fiktív vásárlókra bukkant, akik adatait csak a számlázás miatt hozták létre. Az ilyen adásvételek azonban az eladók felelősségét is felvetik. A jelenség visszaszorítására a NAV folyamatosan ellenőrzi a gépjármű-alkatrészek nagykereskedelmét.
2023. március 21. 18:55
FEL