MARADJUNK OTTHON!

2020. április 18. 09:33 | behir

Nem túlzás kijelenteni, hogy az új koronavírus-járvány mind globálisan, mind lokálisan a 21. század legnagyobb hatású eseménye, melynek gazdasági és társadalmi következményei kiszámíthatatlanok. A járvány megfékezése érdekében egy dolgot tehetünk: otthon kell maradnunk! Ennek a legfontosabb üzenetnek a tolmácsolására kértünk fel közismert – elsősorban Békés megyei – embereket. A Békéscsabai Médiacentrum különböző felületein négy héten keresztül 29 üzenet jutott el az olvasókhoz, nézőkhöz.

A helyzet súlyos: megállt a tíz esztendeje tartó gazdasági növekedés, a kilátások, a jövő bizonytalanná vált. Mi, hétköznapi emberek, fiatalok, idősek egyetlen dolgot tehetünk azért, hogy megállítsuk a vírus terjedését és ezzel a gazdaság mélyrepülését, a kedvezőtlen társadalmi folyamatokat: otthon kell maradnunk!

A Békéscsabai Médiacentrum közszolgálati küldetésének eleget téve, az elsők között csatlakozott az országos Maradj otthon! kampányhoz. A kampány célja: saját eszközeinkkel arra ösztönözni az olvasókat, a nézőket, hogy vegyék komolyan az előírásokat és maradjanak otthon. Szerkesztőségünk Békés megyei, helyben jól ismert embereket kért meg arra, hogy készítsenek egy-egy rövid videót és üzenjék meg miért kell otthon maradnunk ebben az időszakban. A közös cél érdekében a vallás, a művészet, a sport világából csatlakoztak közismert emberek a Békéscsabai Médiacentrum kezdeményezéséhez. Köszönjük, hogy üzeneteikkel segítették kampányunkat! A videókat ide kattintva nézhetik vissza.

Önöknek pedig köszönjük, hogy a behir.hu-t és a Csabai Mérleget olvassák, a 7-TV-t nézik és kérjük, hogy továbbra is MARADJUNK OTTHON!

 

 

 

Lenkefi Mónika Lobó-Szalóky Lázár Hevesi Imre Zacher Gábor Márton Anita Borsodi László Grecsó Krisztián Molcsányi Rita Fekete László dr. Melczer Mária Lukács József Ferencz Rezső Csík zenekar Lenkefi Zoltán Csomós Lajos Gnandt János Verasztó János Kádár Kende Szigeti Antal Komáromi Anett Goffry András Dr. Duray Balázs Péter Erika Marti Miklós Megyeri-Horváth Gábor Kutyej Pál Vozár M. Krisztián Baran Ádám Vandlik Tamás

További programok »

FEL