MARADJ OTTHON! – Dr. Duray Balázs videóüzenete

2020. március 23. 09:38 | behir

A koronavírus-járvány megfékezésére érdekében csökkenteni kell a személyes találkozókat, vagyis a legjobb megoldás, hogy otthon maradunk. Ennek, a legfontosabb üzenetnek a tolmácsolására kérünk fel Békés megyei közismert embereket. Mai üzenőnk dr. Duray Balázs térségünk egyik legismertebb környezetvédője, a Hatvanezer Fa Egyesület egyik vezetője.

Duray Balázs geográfus, a földtudományok doktora, a Szent István Egyetem docense, korábban a Magyar Tudományos Akadémia Alföldi Tudományos Intézetében dolgozott. Legutóbb nyilvános előadását a TEDxBékéscsaba előadássorozatában láthattuk. Lelkes környezetvédőként alapítója és azóta is az egyik vezetője a békéscsabai Hatvanezer Fa Egyesületnek. Videóüzenetével bizonyítja, hogy a környezet mellett a társadalom is legalább ugyanolyan fontos számára.

Nézzük meg a videóját és fogadjuk meg a tanácsát!

További programok »

Itthon

Jutott és maradt is? - Így alakult az idei turizmus

Több vendég kevesebb vendégéjszakát töltött el októberben a kereskedelmi szálláshelyeken, ahol eltérően alakult a belföldi és külföldi forgalom. A belföldi vendégek száma ugyanis 17 százalékkal csökkent, miközben a külföldieké 27 százalékkal emelkedett. Széchenyi Pihenőkártyából az egy évvel korábbinál 28 százalékkal kevesebb árbevétel származott, miután 2,1 milliárd forintot fizettek a kártyatulajdonosok a szálláshelyeken – derül ki a KSH mai gyorsjelentéséből.
10:12
FEL