Már biciklilopásra is biztosítást köthetnek a kerékpárosok

2018. november 26. 08:47 | behir

Baleset- és felelősségbiztosítás mellett már biciklilopásra is biztosítást köthetnek a bringázók - írta a Magyar Kerékpárosklub sajtóközleményében.

Sokak által régóta várt új szolgáltatás jár a Kerékpárosklub tagjainak: baleset- és felelősségbiztosításuk mellé már biciklilopás esetén is kártérítést kaphatnak. A Posta Biztosító hello Bringás nevű termékét a korábbi biztosításuk díján vehetik igénybe a civil szervezet tagjai. A korábbi termék lopásbiztosítást nem tartalmazott, viszont a mostani ajánlatban többféle értékre biztosíthatóak a kerékpárok.

Mindemellett több mint 1.000 kedvezményt és ingyenes jogsegély szolgáltatást vehetnek igénybe a klubtagok az egész országban, mindezt egy családi mozizás áráért. Továbbá a december 10-ig újonnan belépők vagy tagságukat meghosszabbítók 115 értékes nyeremény sorsolásában vesznek részt.

A 2018. november 15-től elérhető, vagyonkárra is kiterjedő biztosítási csomagot csak a Magyar Kerékpárosklub tagjai érhetik el ilyen kedvező áron. Újdonságként a csomagban a felelősség- és balesetbiztosítás mellett már a klubtagok bringája is biztosítható lopás esetére a Posta Biztosító hello Bringásával.

A Magyar Kerékpárosklub célja, hogy a fiataloktól az idősekig, a vidékiektől a városi emberekig minél többen biztonságosan kerékpározhassanak és a kerékpáros közlekedés feltételei országszerte javuljanak.

 

További programok »

FEL