Már autót is vehetünk házhozszállítással

2021. április 6. 19:28 | behir

Elsőre talán kicsit meghökkentőnek, de a nyugati országokban már teret hódít a digitális térben való autóvásárlás is. Most már hazánkban is elérhető ez a szolgáltatás, hogy egy internetes platformon keresztül rendeljük meg álmaink autóját.

Magyarországon elsőként az Autócentrum Szabó Csoport indította el online márkakereskedését. Személyre szabott módon, a kívánt specifikációkat figyelembe véve választhatjuk ki a számunkra megfelelő járművet. Vásárlás előtt lehetőség van a márkaszalonban megnézni a járművet és tesztvezetésre is van mód.

– Sokkal ár-érzékenyebbé vált a piac a járvány hatására, melynek következtében a fogyasztók a pénzmegtakarítás felé irányulnak. Ezek hatására egyre inkább teret hódít az online autóvásárlás is – mondta Bohon Ákos, a cégcsoport értékesítési igazgatója.

A vásárlásról menetéről elmondta, hogy az onlineauto.hu webáruházban szűrők alapján a vevők kiválaszthatják a jármű legfontosabb adatait: a gyártmányát, modelljét, kivitelét, és szűrhetnek a minimális és maximális vételi árra is.

Tordai István, a SportVerda műsorvezetője szerint Magyarországon is népszerűvé válhat az online autóvásárlás. Elmondta, hogy televíziós műsorában a tesztvezetésekről szóló beszámolói alapján is sokan vásároltak autót.

De most már ehhez ki sem kell tenni a lábát a vásárlónak. Az összes papírmunkát elintézik és házhoz szállítják az autót.

Forrás:  MTI

További programok »

Itthon

Második alkalommal rendeznek Vármegyei Tűzoltó Szakmai Napot Békésen

Június 3-án szombaton második alkalommal hívják életre a Vármegyei Tűzoltó Szakmai Napot a Dánfoki Üdülőközpontban. Az eseményen a vármegye önkormányzati tűzoltóságainak munkatársai mutatják be felszereléseiket és eszközeiket, továbbá a kilátogatók több látványos bemutatót tekinthetnek meg a helyszínen.
16:47
FEL