Maga lesz a férjem, Lili bárónő – ízelítő a Városházi Esték kínálatából

2021. június 3. 06:00 | Mikóczy Erika

Június 24-e és július 10-e között, hétvégenként három nagyszínpadi előadást láthat majd a közönség Békéscsabán, a városháza díszudvarán és a TeÁtriumban, csütörtöki, pénteki és szombati napokon a Városházi Estéken.

Budapesti és vidéki színházak is fellépnek; kínálnak zenés komédiát (Maga lesz a férjem, Egy szoknya, egy nadrág), operettet (Lili bárónő), komédiát (Képzelt beteg, Társasjáték New Yorkban), romantikus vígjátékot (A nagymama), népszínművet (A falu rossza). Láthatják a nézők a Baross Imre Artistaképző két vizsgaelőadását (Salemi boszorkányüldözés, La Mancha lovagja), továbbá megnézhetnek egy rockoperát (Kőműves Kelemen) és a Szép nyári nap című Neoton-musicalt is.

Csemegének ígérkezik Malek Andrea koncertje és az az est, amelynek szereplői jelenleg is Békéscsabán élő vagy innen elszármazott művészek. 

 

A Békéscsabai Jókai Színház – a teljesség igénye nélkül – az alábbi programokat ajánlja a közönség figyelmébe a Városházi Esték színházi programkínálatából:

További programok »

Itthon

Okos eszközök uralma – digitális önvédelem, tudatosság az internet birodalmában

A Mathius Corvinus Collegium (MCC) soron következő békéscsabai előadásán górcső alá vették a digitális világ térnyerését. Az előadásban kiemelték, hogy az internet miként szippantja be a gyerekeket és a felnőtteket, akik ezáltal elvesztik kapcsolatukat a valósággal. Az előadók hangsúlyozták a digitális önvédelem megvalósítását, illetve azt, hogy miként is lehet elhárítani az internet káros hatásait.
18:02
FEL