Ma kísérik utolsó útjára Deák Balázst, összefogás indult a fiai megsegítésére

2021. május 8. 09:22 | behir.hu

Május 8-án, szombaton 13 órakor kísérik utolsó útjára Deák Balázst, a Nagyszénás SE elnökét, aki 45 éves korában a koronavírus szövődményei miatt hunyt el. Két fiú maradt utána. A családot rövid időn belül másodszor sújtja a gyász, két évvel ezelőtt ugyanis az édesanyjukat vesztették el a fiúk.

Deák Balázs közösségi oldalán Benkő Antal felhívást tett közzé az árván maradt Balázs és Barni megsegítésére. A felhívást az alábbiakban olvashatják:
 
"Az elmúlt napokban óriási veszteség ért bennünket. Itt hagyott bennünket Deák Balázs barátunk és darus kollégánk, akit a Covid 45 évesen ragadott el tőlünk. Egy remek ember, jó barát akinek elvesztése sokunkban hagyott pótolhatatlan hiányt. De a mi fájdalmunk eltörpül amellett amit most két gyermeke Balázs(18) és Barni(15) érez. A gyász ugyanis rövid időn belül már kétszeresen sújtja a fiúkat, hiszen 2 éve édesanyjukat is elveszítették. Így szülők és támasz nélkül maradtak. Hála a gyors baráti összefogásnak a fiúk a lehetőséghez képest jól vannak, szeretetben és odafigyelésben élik életüket. Mindezek ellenére sokan vagyunk akik szeretnénk segíteni nekik. Nem csak lelki támaszt nyújtani ebben a fájdalmas és tragikus helyzetben. Arra gondoltunk, hogy nem engedjük el a fiúk kezét és több régi barát és az én felügyeletem alatt egy bankszámlát nyitottunk a fiúknak. Aki szeretne ehhez a baráti összefogáshoz csatlakozni és a fiúk hosszú távú támogatásában segíteni, azt a következő számlaszámon megteheti:
 
Takarékbank
Deák Balázs
Számlaszám: 50432033-10002481
Iban szám: HU71-5043-2033-1000-2481-0000-0000"
 
Akit teheti és szeretné, kérjük, segítsen, akár ismeretlenül is.

További programok »

Itthon

A sorok között kortyolni – Így fonódott össze a szépirodalom a borkultúrával

A 95. Ünnepi Könyvhét helyi programkavalkádjának csendes lezárása volt a Könyvheti Borudvar, amely a Békés Megyei Könyvtár Munkácsy-udvarában kapott helyet. A szombat esti szimpóziumon a borkultúra és az irodalom kellemesen savas elegyét fogyaszthatták a megjelentek a – Vozár M. Krisztián zongoraművész révén – kis szekundokkal, tercekkel kibélelt térben.
20:56
FEL