Lopáson kaptak egy 58 éves férfit

Két sérüléssel járó baleset történt Békés megyében csütörtökön.

Békés megyében csütörtökön két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Mezőgyánban, az Árpád utcában 14 óra 30 perckor elesett és könnyebben megsérült egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi. Orosházán, a Szőlő körúton 19 óra 50 perckor egy motorkerékpáros letért az útról és elesett. A férfi 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

Bolti lopás miatt intézkedtek a rendőrök egyik békéscsabai nagyáruházban június 23-án. Egy férfit állítottak elő, aki több ezer forint értékű árut nem fizetett ki. Az 58 éves békéscsabai férfi szabálysértési őrizetben van, a rendőrkapitányság munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Méhkeréken, a közúti határátkelőhelyen csütörtökön egy magyar rendszámú személygépkocsival belépésre jelentkezett egy román állampolgár. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a jármű forgalmi engedélyében a műszaki érvényességi időt átírták, több mint két évvel meghosszabbították. A férfit a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

Forrás: Police.hu

Megosztás:

Címke: , ,