Lopás, drog és garázdaság miatt is intézkedniük kellett a megyei rendőröknek

2020. április 14. 11:21 | behir.hu

Lopás Körösladányban, kábítószer birtoklása gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Kaszaperen, garázdaság Orosházán – megyei mérleg vasárnapról.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei április 13-án előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint Körösladányban lopott egy házból. A 26 éves körösladányi férfi ellen büntetőeljárás indult - írja a police.hu.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy 41 éves férfi nadrágjának zsebében április 13-án, Kaszaperen. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el. A rendőrök a növényi törmeléket lefoglalták és hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg.

Orosházán, a Hold utcából április 13-án 18 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök négy férfit, mert egy ház udvarán vitatkoztak és dulakodtak egymással. Az egyik férfi megsérült. Az Orosházi Rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt nyomozást rendelt el és a rendőrök vizsgálják, hogy kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

További programok »

Kék hírek

FEL