Egy diák a társától, egy körösladányi férfi pedig egy alvó nőtől próbált lopni

2023. május 8. 13:15 | behir.hu

Lopás, lopás kísérlete és garázdaság miatt történt rendőri intézkedések, valamint egy lopással gyanúsítható férfit vettek őrizetbe a hétvégén Békésben.

Békéscsabán, az egyik kollégiumban május 4-én este egy eltűnt az egyik diák pénze. Kiderült, hogy a több mint 10 ezer forintot egyik diáktársa vihette el a szobájából. A rendőrök a 18 éves fiút előállították és büntetőeljárást indítottak ellene – írja a rendőrség a múlt hétvégi események összefoglalójában.

Kunágotán, az Álmos utcában május 5-én este összeszólalkozott egymással két férfi, majd egyikük arcon ütötte a másikat. A bántalmazott könnyű sérülést szenvedett, támadója ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság garázdaság miatt büntetőeljárást indított.

Lopni próbált egy házból egy férfi május 7-én, 21 óra körül Körösladányban. Az épület nincs körbe kerítve, így könnyen eljutott a bejárati ajtóig, amit berúgott. A házban lakó nő erre felébredt és rászólt a férfire, hogy távozzon. Az idegen elment anélkül, hogy bármit elvitt volna. A rendőrök kinyomozták, hogy ki lehetett az, a 29 éves, körösladányi férfit előállították. Kihallgatásakor elismerte a bűncselekmény elkövetését, állítása szerint pénzt akart lopni a házból.

A Gyulai Rendőrkapitányság május 7-én egy lopás miatt folyamatban lévő nyomozás során őrizetbe vett egy román állampolgárt, mert a gyanú szerint korábban kerékpárokat vitt el Gyuláról.

További programok »

Gyula

Szeptember utolsó hétvégéjén ismét „muzsikál” az erdő Gyulán is

A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat 2023-ban a 20. évfordulóját ünnepli. Ebből az alkalomból szeptember 29. és október 1. között országszerte természetismereti sétákkal, zenei élményekkel várják a szervezők az érdeklődőket. A gyulai programok az Almásy-kastélyban, a Mályvádi-erdőben és Városerdőn, míg a határ másik oldalán Nagyváradon zajlanak majd.
18:20
FEL