Lezárják a szakrendelő főbejáratát az orosházi kórházban

2023. július 27. 19:00 | behir.hu

Folytatódik az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézetben a járóbeteg ellátó részek felújítása, ezért július 31-én, hétfőn – várhatóan 3 hétre – lezárják a szakrendelő Könd utcai főbejáratát.

A felújítás ideje alatt a Kórház utcai főportán érkezve, a fedett átjáró alatt elhaladva, a napokban elkészült “nyaktag” résznél belépve lehet eljutni a szakrendelőbe – tájékoztatta szerkesztőségünket a kórház.

A beruházás ezen üteme alatt teljesen felújítják a Könd utcai bejárat lépcsőjét és a mozgássérülteknek kialakított feljárót, illetve az épület földszinti részén újra cserélik a régi, kopott linóleumot.

Bár nem a projekt részeként, de ezzel egyidőben útburkolati jeleket festenek a szakrendelő előtti területre, ahol a biztonságos gyalogos közlekedést segítendő változni fog a gépjárművek parkolási és várakozási rendje.

A beruházás a “Járóbeteg szakellátó szolgáltatások fejlesztése” című, vissza nem térítendő Európai Uniós pályázaton nyert 295 millió forintból valósul meg.

További programok »

Itthon

Termelői mézvásárral folytatódott a gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál

Ezen a hétvégén rendezik Gyula legédesebb gasztronómiai eseményét, a tizennegyedik Méz- és Mézeskalács Fesztivált, amelyen a cukrászati különlegességek bemutatása mellett méhészeti kiállítással és vásárral várják az érdeklődőket. Immáron hagyomány, hogy a fesztivál második napján hirdetik ki az "Év Kiváló Magyar Méze" verseny győztesét.
17:21
FEL