Megújul a kórházi gyógyszertár Orosházán

2023. július 29. 07:14 | behir.hu

Bővül az ügyféltér, tágasabb lesz az eladótér az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet gyógyszertárában. A kórházi patika a felújítás alatt néhány méterrel arrébb, ideiglenes helyre költözik, és lesz pár nap, amikor zárva tart.

Az orosházi kórházban az elmúlt hónapokban sok helyen zajlottak felújítási munkálatok. Ennek egyik újabb ütemében a kivitelező megkezdi az udvarról nyíló intézeti gyógyszertár felújítását. Ennek részeként – az akadálymentes megközelítést biztosítandó – már megkezdték a gyógyszertárhoz vezető lépcső és rámpa felújítását, de megerősítik, felújítják az előtér tetőszerkezetét is.

 

Néhány nap leállás, majd nyitás az ideiglenes helyen

A patikában is jelentős változások lesznek. Jelentősen bővül majd az ügyféltér és az eladótér, így az eddiginél tágasabb, kényelmesebb helyen tudjuk kiszolgálni a vevőket, biztosított lesz a mozgásukban valamilyen módon korlátozottak kiszolgálása is, így a szükséges mértékben kicserélik az elavult nyílászárókat, az ajtó fölé pedig légfüggönyt szerelnek.

A felújítás ideje alatt is üzemelni fog a kórházi gyógyszertár, előtte azonban augusztus 2-a szerdától néhány napra bezárnak, hogy be tudjanak rendezkedni az ideiglenes helyre.

Az ideiglenes patika a mostanitól néhány méterrel visszább, az udvarról egyszerűen megközelíthető helyen, egy lépcsős bejárón keresztül szolgálja majd ki a vevőket. A felújítás hetei alatt itt lehet majd kiváltani a gyógyszereket. Sajnos itt nem lesz ügyféltér, amiért a vásárlók türelmét és megértését kérjük, viszont a beruházás után egy nagyobb és tágasabb gyógyszertár fogadja majd a vevőket.

További programok »

FEL