Lenovo Ideapad a kiváló üzlettárs

2018. május 8. 16:49 | Bugyi Diána

Az üzleti életben nem ismert sem a barátság, sem a szerelem sem pedig a kompromisszum. Mivel a legtörtetőbbek tudják csak elérni céljaikat, ezért ezt a kimagasló teljesítményt üzleti partnereiktől, alkalmazottaiktól és céges eszközeiktől is elvárják. Nem csoda tehát, hogy a legnépszerűbb üzleti eszközök között, kiemelkedő helyet foglal el a Lenovo Ideapad termékcsaládja. Ez a laptop nem csak azért közkedvelt, mert a multimédiás laptopok közül kiemelkedik, hanem mert az üzleti sokoldalúságával, magabiztos partnere a legkomolyabb üzletemberek és vezetőknek is.

 

A Lenovo Ideapad üzleti célú felhasználásra termett. A programok stabilan futnak rajta, az anyaga és hardveregységei strapabíróak és megbízhatósága utolérhetetlen. Érdekesség azonban, hogy a nagyszerű teljesítmény mellé kedvező árfekvés is párosul és egyes változatai hordozható érintőképernyővel is el vannak látva, így tabletként is funkcionálnak. Az Ideapad legnépszerűbb változataiban Intel Core i7 processzor, 8 GB memória és 512 GB SSD támogatja az üzleti életünket. A fantasztikus kijelzőnek és az erős nVidia GeForce videokártyának, valamint az előre telepített Windows 10 operációs rendszernek köszönhetően, az egyik leghűségesebb társa a vállalkozóknak, cégvezetőknek és felső vezetőknek egyaránt.

 

Az irodai programok is imádják a Lenovo Ideapad laptopokat!

Legyen szó akármilyen üzleti feladatról, a Lenovo Ideapad termékcsalád között biztosan megtaláljuk a számunkra megfelelő teljesítményű konfigurációt. Az alig több, mint 70.000 Forintért elérhető Lenovo IdeaPad 120s 11 vagy a Lenovo IdeaPad Miix 310 laptopok is minden irodai programcsomagot megfelelően támogatnak. Legyen szó táblázatkezelésről, dokumentum írásról, levelezésről vagy raktárkezelő programok futtatásáról, ezek a kedvező árú notebookok zökkenőmentesen képesek futtatni a legkülönbözőbb üzleti alkalmazásokat is.

A nagyobb teljesítményt igénylő CAD/CAM programok, a 3D tervező programok és a különböző kép és videó szerkesztő programok azonban nagyobb teljesítményre képes laptopot igényelnek. Ehhez sem kell leváltanunk az usanotebook.hu által forgalmazott, közkedvelti üzleti notebook családunkat vagy az asztali számítógépek röghöz kötöttségével kiegyeznünk, hiszen a közép árkategóriás és a prémium kategóriás Lenovo IdePad notebookok teljesítménye megbirkózik a legbonyolultabb programokkal is. Legyen szó programozásról, modellezésről vagy renderelésről, a Lenovo nagy teljesítményű üzleti gépei felveszik a versenyt az azonos áron kapható asztali számítógépekkel is.

 

A Lenovo Idapad különböző sorozatai, egyéni igényekre lettek hangolva

A Lenovo IdaPad több különböző szériát is piacra dobott, hogy minden üzleti igényt kielégíthessenek és mindenki megtalálhassa a számára legideálisabb digitális üzleti partnert. A Lenovo IdeaPad 100-as sorozata kimondottan otthoni felhasználásra és általános irodai feladatok elvégzésére lettek optimalizálva. Az „S” változatok vékonyabb és könnyebb kivitelben is elérhetőek. A 100-as sorozat továbbfejlesztett változata, a 300-as, amely még tovább bővítette az elérhető multimédiás funkciókat.

Az IdeaPad 500-as szériája már kifejezetten multimédiás laptop, amely FULL HD felbontással érkezik, DVD íróval, Intel i5-ös processzorral és erősebb videokártyával. A V és B sorozatok további üzleti funkciókkal bővítették elődjeiket, így például ezekben a modellekben már megtalálható az ujjlenyomat olvasó is. A 700-as széria a professzionálisabb stílust és teljesítményt igénylő felhasználókat célozza meg. Ezekkel már a legnagyobb teljesítményt igénylő szoftverek is képesek gond nélkül futni. Az Y700-as és a Legion sorozat pedig akár a legújabb játékok futtatására is képes, ha a számtalan üzleti teendőnk között kedvet kapnánk egy kis kikapcsolódásra.

(x)

További programok »

Itthon

Formálódik a békéscsabai klímastratégia

A város klímastratégiájáról szóló konferenciának adott otthont a Csabagyöngye Kulturális Központ. A csütörtökön délelőtt tartott szakmai fórumon az is elhangzott, hogy a békési megyeszékhelynek nincs szégyenkezni valója, sőt sok tekintetben az élvonalban található.
16:35
FEL