Legyen ünnep – Karácsonyi ajándék a Jókai színháztól

2023. december 18. 09:25 | Such Tamás

Legyen ünnep címmel karácsonyi gálaműsor zajlott vasárnap este teltházas nézőtér előtt a Békéscsabai Jókai Színházban.

– A műsor összeállításánál arra törekedtünk, hogy az elhangzott dalok minden korosztályt – gyerekeket, szülőket és nagyszülőket – megérintsenek – mondja Nagy Robi színművész, az est szervezője. – Az alapkoncepció az, hogy a színpadon egy szoba lesz, amely a személyes tárgyaival meghittséget, szeretetet varázsol a karácsonyfa, a kandalló köré. Továbbá fellép Puskás Dani kislánya, Petra is, így egy komplett család is megjelenik a szobában.

 

 

Csonka Dóra, a színház (másik) fellépő művésze szerint ezek az estek azért fontosak, mert nem feltétlenül bérlethez kötöttek, és nem is színdarabok, hanem úgymond ajándékok a nézők számára.

– Nagyon sok szép karácsonyi dal hangzik el – folytatja –, amelyek közt van néhány személyes kedvenceim is. Ilyen például Gubik Petra Nem kérek semmi mást című dala, amelyet Földes Roxána kolléganőmmel adunk elő, őt az Angyalban karikán is láthatja a közönség.

Felléptek: Csonka Dóra, Földes Roxána, Király M. Alexandra, Kiss Viktória, Lehoczki Orsolya, Lévai Attila, Liszi Melinda, Nádra Kitti, Nagy Róbert, Puskás Dániel és Szász Borisz.

 

Galéria

További programok »

Kultúra

Az erődépítészet állt a határmenti múzeumi konferencia középpontjában

„A csabai kastély kutatása. Elődök és erődök – közös hullámhosszon” címmel rendezte meg a Munkácsy Mihály Múzeum a VII. Magyar-Román Határmenti Konferenciát, hétfőn. A tanácskozáson az egykori csabai kastély elhelyezkedésének meghatározása céljából végzett kutatások eredményeit is ismertették.
2024. május 27. 17:48
FEL