Légy te is rendőr! – várják a rendőrök a hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket

2019. november 9. 17:39 | behir

Gyomaendrődön, Mezőkovácsházán, Szarvason és Gyulán is várják a rendőrök a hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket.

Békés megyében is folyamatosan várja a rendőrség a rendőri hivatás iránt érdeklődők jelentkezését. A rendőrök több településen is tartanak tájékoztatót a hivatásos szolgálatról, a rendőrség feladatairól, a rendőrök munkájáról. A Gyomaendrődi Járási Hivatalban 2019. november 8-án 9 és 10 óra között, míg a Mezőkovácsházi Hunyadi János Gimnáziumban 9 és 12 óra között lehet információt kérni a rendőrség szakembereitől a jelentkezés feltételeiről. Ezután, 2019. november 12-én 10 óra és 11 óra között a Szarvasi Járási Hivatalba, 2019. november 13-án 9 óra és 10 óra között a Mezőkovácsházi Járási Hivatalba, majd 2019. november 14-én 9 óra és 12 óra között a Gyulai Járási Hivatalba látogatnak el a rendőrség munkatársai, akik a rendészeti oktatásról tájékoztatókkal, információkkal, illetve a rendőri pálya iránt érdeklődőknek tanácsadással is szolgálnak.

A rendőri munkáról és a jelentkezés feltételeiről a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatánál is lehet érdeklődni a következő telefonszámon: 66/ 523-700. Emellett Békés megye valamennyi rendőrkapitányságán és határrendészeti kirendeltségén is fogadják a jelentkezőket. A Facebookon pedig a „Legyél Te is rendőr” profil naponta friss posztokkal mutatja be az érdeklődőknek a rendőri munka különböző szakterületeit.

Itthon

Megújul a Mezőhegyes és az M43-as autópálya közötti szakasz

Hazai finanszírozásból, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában újul meg a Mezőhegyes és az M43-as autópálya közötti 22 kilométeres útvonal, mintegy 3,2 milliárd forintból. A burkolatfelújításon túl a projekt részeként megújul a Mezőhegyesi Élővíz-csatorna-híd és a Pitvaros községben található körforgalmi csomópont is. A munkaterületet a kivitelező június elején veheti át, a fejlesztés előreláthatóan 2020. december 31-ig tart.
2020. május 26. 14:09
FEL