Légy jó mindhalálig

2016. január 10. 10:07 | behir.hu

Elkezdődtek a Légy jó mindhalálig című színdarab próbái a Jókai Színházban. Jelenleg részpróbák zajlanak, a darabot január 21-én láthatja a közönség.

Nyilas Misi szerepre két gyereket választottak ki, Bolla Mártont és Kozák Ádámot, akik váltva fogják eljátszani a főszereplőt. A fiúk elmondták: nagyon örültek, amikor megkapták a főszerepet és sokat gyakorolnak otthon is.

A főszereplő fiúk elmondták, hogy mindketten nagyon szeretnek színházba járni a családdal és most külön öröm számukra, hogy ők állhatnak a nagyok helyén. Az összhangot is megtalálták már a többi gyerekkel.

A színdarabban Ragány Misa alakítja majd Nagy urat. A színész elmondta, hogy mindenben megpróbálnak segíteni a gyerekeknek, hiszen rajtuk van a legnagyobb teher, ez az első nagyobb megmérettetésük, ami egy komoly, nehéz feladat számukra.

A Jókai színház igazgatója, Seregi Zoltán rendezi a darabot. Elmondta, hogy nehéz feladatuk van a fiúknak, de kellően nyitottak és őszinték, ezért el tudják magukat helyezni abban a szituációban, ami a színpadon szükséges. A rendező kiemelte, hogy a darab különlegessége az, hogy egy visszatekintéssel, egy filmbejátszással kezdődik.

A Jókai színház színpadán január 21-én láthatja a közönség először a Légy jó mindhalálig című darabot.

Kora Éva Robertina

FEL