Labdarúgás: Póser Dániel újra lila-fehérben

2023. január 6. 16:29 | Kovács Dávid

A 32 éves kapus 2015 után tér vissza Békéscsabára – jelentette be a csabai klub.

A debreceni születésű Póser Dániel 2013-ban igazolt az Előréhez, két szezon alatt összesen negyvenkilenc alkalommal volt a kezdőcsapat tagja. Ezt követően három szezont töltött a Vasasnál, majd újabb három évet az NB I-be is feljutó Budafoknál szerepelt. A 2021/22-es szezonban a DVTK gárdájában 28 mérkőzésen állt a kapuban, azonban az idei őszi szezonban nem kapott szerepet a másodosztályban, így a téli szünetben visszaigazolt korábbi csapatához.

– Elég régóta szerették volna, hogy visszatérjek Békéscsabára és úgy látszik most érkezett el ennek az ideje. Ennek nagyon örülök, annak viszont nem, hogy a Békéscsaba nem olyan pozícióban van, mint amilyet megérdemelne. Mindenáron szeretnék abban segíteni, hogy kilábaljunk ebből a szituációból, amint játéklehetőséget kapok. Bízom benne, hogy gyorsan sikerül majd felállnunk a jelenlegi helyzetből és utána stabil játékkal és biztos bennmaradással tudjuk megörvendeztetni az igen lelkes békéscsabai közönséget – fogalmazott a hálóőr.

 

További programok »

Sport

Szegeden már a nyári bajnokságok jegyében úsztak a csabaiak

Minden korosztálynak, a felnőttől a legkisebbekig írtak ki versenyszámokat a napokban lezajlott Naturex Kupa úszóversenyen. A Szegedi Tiszavirág Sportuszodában megrendezett kétnapos eseményre 26 klub – köztük kilenc határokon túli – adta le nevezését, összesen kicsi híján háromszáz versenyző lépett rajtkőre, kereken 1200 startot jegyezve.
2023. március 21. 16:41
FEL