Labdarúgás: Hétfőn sorsolnak a Magyar Kupában

A Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint a Magyar Kupa 2017/2018-as szezon 6. fordulójának sorsolását szeptember 11-én, hétfőn 11 órakor tartják az MLSZ Székház Konferenciatermében. Az országos kupa megyei selejtezőit a Kondoros és a Szarvas vette sikerrel, de már a Békéscsaba 1912 Előre és a Füzesgyarmat is bekapcsolódik a küzdelmekbe – írja a lila-fehér klub hivatalos honlapja.

A 6. fordulóban a 2017-18-as NB I-es és NB II-es bajnokságban szereplő harminckét csapat kiemelt, ők nem játszhatnak egymással ebben a körben.

A 7. és 8. fordulóba továbbjutott 2017-18-as élvonalbeli bajnokságban szereplő csapatok kiemeltek, ebben a szakaszban ők nem kerülhetnek egy párba. A 6-12. fordulók sorsolásakor nincs területi kiemelés.

A 2017-18-as NB I-es és NB II-es bajnokságban szereplő harminckét csapat nevét egy külön serlegben helyezik el. Az NB III-as vagy alacsonyabb osztályú csapatok közül kihúzott klubhoz sorsolják a magasabban rangsorolt, kiemelt csapatokat. A sorsolás ezt követően az NB III-as és az alacsonyabb osztályú egyesületek párosításával folytatódik.

Megosztás:

Címke: , ,