Labdarúgás: Döntetlent játszott a bajnoki főpróbán a Békéscsaba

2022. január 22. 15:17 | Kovács Dávid

A Békéscsaba 1912 Előre 1-1-es döntetlent játszott az NB III-as Makó ellen szombaton. Schindler Szabolcs együttese legközelebb jövő vasárnap lép pályára, bajnoki mérkőzésen a Dorog lesz az ellenfél.

Makó FC-Békéscsaba 1912 Előre 1-1 (0-1)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Makó, 100 néző.
Makó: Garamvölgyi – Tamaskó, Belanka, Sziklási, Zábori – Pócs, Rabecz, Mayor, Babolek – Nikic, Popgeorgiev. Csereként pályára lépett: Köteles, Magyar, Varga R., Vas, Rau, Heindrich, Sirokmán. Edző: Siha Zsolt.
Békéscsaba, I. félidő: Winter – Puskás, Farkas, Bora, Bor – Zvara, Szabó P., Király, Varga Sz. – Lukács, Pantovic. II. félidő: Czinanó – Hodonicki, Albert, Szabó Cs., Babinyecz – Váradi, Sipos, Zvara (Bónus), Varga T. – Paudits, Ilyés. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.
Gólszerzők: Belanka (57.) ill. Pantovic (37.)

A csabai együttesben egy héttel a bajnoki folytatás előtt több sérülésből, illetve betegségből visszatérő játékos is lehetőséget kapott a szakmai stábból. A csabaiak összességében jobb teljesítményt nyújtottak ellenfelüknél és Nikola Pantovic góljával előnnyel mehettek a szünetre (0-1).

A szünetben sort cserélt Schindler Szabolcs, de csapata ezt követően is uralta a játékot és könnyedén megduplázhatta volna előnyét, de ehelyett érkezett a békéscsabai nevelésű Belanka Dávid, aki kiegyenlítette az állást (1-1). A folytatásban már nem változott az eredmény, így a csabaiaknak a felkészülés alatt másodszor sem sikerült legyőzni a harmadosztályú makóiakat.

Az NB II 13. helyén álló Békéscsaba 1912 Előre január 30-án a 7. pozíciót elfoglaló Dorogot fogadja a Kórház utcában.

 

További programok »

FEL