Labdarúgás: Az ősz legjobb játékosát keresi az Előre

2020. december 28. 09:52 | Hidvégi Dávid

A Békéscsaba 1912 Előre szavazást indított szurkolói, vendégei és az érdeklődők részére: “Szavazz, a 2020/2021-es őszi szezon legjobb játékosára!” címmel.

A listán azok a játékosok szerepelnek, akikkel a Békéscsaba 1912 Előre elkezdte a szezont, így az időközben az első kerethez csatlakozó fiatalok nem. A lilák a 2020/21-es szezon felénél a 9. helyen állnak az NB II-ben, a Magyar Kupából pedig már kiestek. Az Előre legeredményesebb játékosa a bajnokságban a 7 gólos Lukács Raymond, míg a legtöbb gólpasszt Nikola Pantovic és Paudits Patrik jegyezte 4-4 assziszttal. A Magyar Kupát és az NB II-t is figyelembe véve a második legtöbb gólt Gránicz Patrik szerezte, aki már 5 találatnál jár.

Rájuk lehet szavazni a klub honlapján: Anton Bidzilya, Babinyecz Balázs, Bora György, Czinanó Áron, Farkas Márk, Fazekas Lóránt, Gránicz Patrik, Hodonicki Márk, Horváth Péter, Hursán György, Király Patrik, Kitl Miklós, Kovács Ádám, Krnács Richárd, Lászik Mihály, Lukács Raymond, Máris Dominik, Mészáros Márk, Nagy Sándor, Nikola Pantovic, Oláh László, Paudits Patrik, Pilán Márkó, Szabó Péter, Uram János, Váradi Ádám.

A cikkünk irásának pillanatában Máris Dominik, a csabaiak saját nevelésű Békés megyei támadója toronymagasan vezette a szavazást Gránicz Patrik előtt. A 20 éves támadó az idei szezonban a bajnokságot és a kupát is figyelembe véve 2 találatnál és 2 gólpassznál jár 17 pályára lépés mellett.

További programok »

FEL