Különdíjat kapott Szigeti Csaba az Ezüstgerely 2018 pályázaton

2018. március 15. 12:17 | behir

A Magyar Olimpiai Bizottság Ezüstgerely Albizottságának sport-művészeti pályázatán a sportirodalom kategóriában különdíjat kapott Szigeti Csaba, a békéscsabai polgármesteri hivatal sportcsoportjának vezetője, az Egy város, ötkarika, ezernyi történet című könyvének elismeréseként.

A békéscsabai olimpiatörténetet foglalta össze, és az olimpiákon járt csabai kötődésű sportemberek élettörténetét dolgozta fel Szigeti Csaba a tavaly tavasszal megjelent Egy város, ötkarika, ezernyi történet  című kötetében. A könyv nemcsak a csabaiak körében aratott osztatlan sikert, szerzője az Ezüstgerely 2018 pályázaton különdíjat kapott érte.

Szigeti Csaba a Magyar Olimpiai és Sportmúzeum SportAgóra kiállítótermében dr. Gombocz Jánostól, a TF professzorától, dr. Magyar Zoltán kétszeres olimpiai bajnok tornásztól, illetve Vékássy Bálinttól, a MOB főtitkárától vehette át az elismerést. 

 

További programok »

Itthon

Sporteszközöket adott a BRSE a Napsugárovinak

Könnyített súlyú röplabdákat, valamint egy tollaslabda-hálót adományozott a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület a Lencsési Óvodának. A sporteszközöket szerdán reggel adta át egyesület vezetése és játékosai a gyerekeknek.
2021. december 1. 13:57
FEL