Kulcsmérkőzés előtt a Békéscsabai Kosárlabda Klub

2021. június 1. 14:00 | Papp Ádám Sándor

Sorsdöntő összecsapásra készül szerdán 18 óra 15 perctől a férfi kosárlabda NB II-ben szereplő Békéscsabai Kosárlabda Klub.

A viharsarki együttes a rájátszás utolsó mérkőzésén a DEAC Campusfesztivált fogadja hazai pályán. Jancsika Árpád csapata legutóbb a rivális Nyíregyházát fogadta hazai pályán, akik ellen 75:70-re kikaptak. A viharsarki együttes jelenleg a tabella 2. helyén áll és csak győzelem esetén őrizheti meg ezt a pozíciót, amellyel szerepelhet az NB I/B-be való feljutásért zajló keresztjátékban.

A Békéscsaba és a DEAC háromszor találkozott idén egymással. Az összecsapások két békéscsabai és egy debreceni győzelemmel zárultak. A Békéscsaba – DEAC mérkőzés szerdán 18 óra 15 perctől kezdődik az Evangélikus Sportcsarnokban. A hazai szövetség döntése értelmében a szurkolók védettségi igazolvány birtokában tekinthetik meg az összecsapást.

További programok »

Sport

Békés megyeiek is ringbe szállnak a kick-box vb-n

Hosszú kihagyás után a 2021-es év legnagyobb jelentőségű kick-box versenyére kerül sor az olaszországi Jesolóban. A népszerű tengerparti üdülőváros ad otthont a WAKO kick-box világszövetség világbajnokságának, amelyben minden szabályrendszer képviselői megküzdenek majd a világbajnoki címekért.
2021. október 18. 16:35
FEL