KSH adatgyűjtés Békéscsabán

2017. szeptember 3. 11:32 | behir
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre Békéscsabán, 2017. szeptember 1. és 2018. április 30. között.
A felvétel megnevezése: az OECD Felnőttek Képesség- és Kompetenciamérési Programja (PIAAC). A kikérdezés a 16 és 65 év közötti felnőtt lakosság munkavégzés és hétköznapi tevékenységek során használt készségeit és kompetenciáit, valamint ezek oktatásban és foglalkoztatásban való hasznosulását vizsgálja.

A mintavétel reprezentatív, a címek kijelölését véletlenszerű kiválasztással hajtják végre a KSH munkatársai. Az adatgyűjtés során a KSH megbízásából a Statek Kft. fényképes igazolvánnyal rendelkező kérdezői keresik fel a válaszadóit.

A mérés statisztikai célból történik. Az egyedi adatokat bizalmasan kezeli a KSH, az adatgyűjtés során a statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásainak megfelelően kezelik a szakemberek.

További programok »

FEL