Közlekedési baleset Sarkadon, elfogás és őrizetbe vétel Battonyán

2019. április 19. 10:14 | behir

Sarkadon, a Vasút utcában április 18-án 12 óra 30 perc körül egy elektromos kerekesszékkel közlekedő nő a kerékpáros átvezetésen akart áthajtani az út másik oldalára, de nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező személygépkocsinak és összeütköztek. A kerekesszék felborult, a benne ülő nő könnyű sérüléseket szenvedett.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei április 18-án 8 órakor őrizetbe vettek egy battonyai férfit. A 23 éves O. Krisztián a gyanú szerint előző nap 23 óra 30 perc körül betört egy családi ház udvarára, és ellopott egy kerékpárt. A rendőrök a bejelentés után nem sokkal azonosították a férfit, aki korábban is követett már el hasonló bűncselekményeket. O. Krisztián ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Gasztro ide üss! – folytatódik a BMC gasztropályázata

A Békéscsabai Médiacentrum gasztronómiai pályázatot hirdetett VAN SÜTNIVALÓNK címmel. A feladat egy otthoni recept elkészítése, amelyet fotón is meg kell örökíteni. A nyertesek értékes ajándékcsomagot kapnak. A kezdeményezéshez több Békés megyei vállalkozás is csatlakozott.
16:24
FEL