Baleset okozóját és körözött férfiakat is elkaptak a megyei rendőrök hétfőn

2021. június 22. 14:50 | behir.hu

Sarkadon szabálysértés miatt, Battonyán és Orosházán körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Személygépkocsi ütközött neki egy másik autónak június 21-én 6 óra 30 perc körül Sarkadon, az Ady Endre utcában. Senki nem sérült meg, de a balesetet okozó férfi elhajtott a helyszínről. A bejelentés után egy óra alatt megtalálták a rendőrök azt a sarkadi férfit, aki a balesetet okozta. A rendőrjárőrök megállapították, hogy a 29 éves férfi nem rendelkezik érvényes jogosítvánnyal. Az autóst a Sarkadi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette – olvasható a police.hu tájékoztatójában.

Battonyán, a közúti határátkelőhelyen szintén hétfőn, 8 óra 15 perc körül elfogtak a rendőrjárőrök egy román állampolgárságú férfit, akinek körözését rendelte el kábítószer-kereskedelem bűntett miatt a Battonyai Járásbíróság. A rendőrök előállították az 52 éves férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra és értesítették a körözését elrendelő bíróságot.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei elfogtak 12 óra 15 perc körül Orosházán egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 33 éves orosházi férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.
 
 
 

További programok »

FEL