Közel egymillió forintot adományozott a Plazma Center 2020-ban

2021. január 6. 12:37 | behir

A centrum kiemelt feladatának érzi a társadalmi felelősségvállalást, így számos olyan jó ügy mellé állt az elmúlt évben is, amelyekkel segíthetett a rászorulókon.

A központ összesen 890 ezer forintot adományozott ebben az évben a Magyarországi Immunhiányos Betegekért Egyesületnek, a Békés Megyei Központi Kórház Intenzív Osztályának, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak, a Békéscsabai Mentőállomásnak, a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezetének és a Csabai Állatvédők Közhasznú Egyesületnek - írja a centrum közleménye.

 

(Fotó: Plazma Center Békéscsaba)

(Fotó: Plazma Center Békéscsaba)

 

A centrum a helyi adakozás mellett országosan több, mint 3 millió forint értékben adott át támogatást különböző alapítványok részére, valamint idén először csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett Cipősdoboz kampányhoz, melynek részeként több, mint ezer darab cipősdobozt gyűjtöttek össze a plazmaadók és a dolgozók.

 

(Fotó: Plazma Center Békéscsaba)

(Fotó: Plazma Center Békéscsaba)

 

További programok »

Itthon

Együttműködés a zöld városokért

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Magyar Díszkertészek Szakmaközi Szervezetével közösen idén is elindította a Gazdálkodjunk okosan zöldfelületeinkkel! országos rendezvénysorozatot, melynek legutóbbi állomása Gyula volt. A roadshow a faiskolák, a zöldfelület-gazdálkodásban résztvevők és a települési önkormányzatok együttműködését is segíti.
2021. október 27. 17:18
FEL