Közel 300 határsértőt fogtak a hétvégén

2020. március 9. 09:41 | behir

275 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - adta ki a tájékoztatást az Országos Rendőr-főkapitányság

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 106, szombaton 97, vasárnap 70 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román határszakaszon kettő határsértőt fogtak el. Az elmúlt héten az ország területén összesen 591 migránst tartóztattak föl, és kísértek vissza az egyenruhások.

A megelőző héten – február 24-től március 1-jéig – ez a szám 808 volt. A román és horvát határszakaszon 21 illegálisan hazánkban tartózkodót fogtak el az elmúlt héten – derül ki a rendőrségi összesítésből.

Forrás: hirado.hu

Kék hírek

Müller Cecília: Az a cél, hogy húsvétig minden regisztrált megkapja az oltást

Az operatív törzs csütörtöki tájékoztatóján elhangzott, hogy eddig már több mint félmillió ember kapta meg hazánkban az első, és több mint kétszázezer a második oltást is. Mivel már itt a járvány harmadik hulláma, arra kértek mindenkit, hogy ha még nem tette meg, mielőbb regisztráljon az oltásra.
2021. február 25. 14:20
FEL