Köszönet a lánglovagoknak!

2021. május 5. 12:15 | behir

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere a járványhelyzet miatt szűk körben köszöntötte a békéscsabai lánglovagokat Szent Flórián napja alkalmából.

– Személyesen mondtam köszönetet Viczián György tűzoltó alezredesnek a tűzoltók elhivatott, önfeláldozó munkájáért. Az állomány méltatását követően, kiemelkedő szolgálatvégzése elismeréseként átadtam Somogyvári Attila törzszászlós, megbízott szolgálatparancsnok részére Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatának elismerését – tette közzé hivatalos közösségi oldalán Szarvas Péter.
 

A tűzoltók nap mint nap, sok esetben a testi épségüket vagy életüket veszélyeztetve küzdenek mindannyiunk biztonságáért. A polgármester köszönetet mondott az állomány minden tagjának azért, hogy az év minden napján kiemelkedő helytállással és bátorsággal óvják az emberek életét és vagyonát. 

További programok »

Itthon

Blahalouisiana a Stégen

A Blahalouisiana lépett szombat este a Csabagyöngye Stég fedélzetére. A közönség egyharmada a murin lejtett – igaz eleinte félgázzal –, a másik a Munkácsy-hídon és a Stéggel szembeni Peronon héderezett, valamint a maradék harmad pedig a belga-orosz meccset nézte otthonában.
09:05
FEL