Könyvekkel lehet segíteni az orosházi, menhelyen élő kutyákon

2018. október 2. 09:27 | behir

Karitatív akciót hirdetett a Justh Zsigmond Városi Könyvtár. Az Állatok Világnapján könyvvásárlással lehet segíteni a Szikhát Kutyamenhelyen élő ebeknek.

A héten ismét könyvkiárusítást szervez a városi könyvtár, azonban az október 4-i bevétel teljes egészét a Szikhát Kutyamenhely kapja – írja az OrosCafé. A Ki mit szán elnevezésű akcióban az intézmény által kiárult könyvek bevételét szokás szerint újabb olvasnivalók vásárlására fordítja könyvtár. Ez az első alkalom, hogy a héten befolyó összeg egy részét jótékony célra ajánlják fel a szervezők.

Buzai Csaba, a városi könyvtár igazgatója elmondta: fontosnak tartják, hogy lehetőségükhöz mérten segítő kezet tudjanak nyújtani.

– A könyvtár több dolgozója - állatbarát lévén - hívta fel a figyelmemet arra, hogy az aktuálisan folyó könnykiárusítást összekapcsolhatnánk az Állatok Világnapjával. Fontos a jótékonykodás, reméljük ezzel is sokat segítünk – nyilatkozta.

Csütörtökön a Petőfi Művelődési Központ bejárata előtt felállított standnál lehet majd olyan könyveket vásárolni, amelyekkel bárki segíthet a menhelyen élő kutyáknak.

 

Forrás: OrosCafé

További programok »

FEL