Könnyű sérüléssel járó balesetnél intézkedtek a rendőrök

2022. szeptember 20. 10:57 | behir

Közlekedési baleset Elek külterületén, jogosítvány nélkül vezetők elleni rendőri intézkedések és közokirat-hamisítás gyanúja a határon.

Elek külterületén, a Lőkösháza felé vezető úton szeptember 19-én 10 óra 45 perc körül egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy másik autóval. A szabálytalan autós és a vétlen kocsiban ülő házaspár tagjai is könnyű sérülést szenvedtek.

Az Orosházi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy férfit, mert jogosítvány nélkül vezetett. A rendőrök Csanádapácán, a Szent Gellért utcában állították le és az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy 17 éves fiú ellen, mert úgy vezetett, hogy vezetői engedélye soha nem volt és a rendőrség, illetve a bíróság 3 évre el is tiltotta a járművezetéstől, tehát nem is szerezhet jogosítványt. A közúti ellenőrzést végző rendőrök hétfő éjjel igazoltatni akarták, de nem állt meg, majd Medgyesbodzás külterületén, egy földúton a sárban elakadt. A fiatalt előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen szeptember 19-én belépésre jelentkezett egy lengyel honosságú pótkocsis tehergépkocsi, ami egy személyautót szállított. A teherautó utasa átadta ellenőrzésre a határrendészeknek a személykocsi okmányait, de kiderült, hogy a forgalmi engedélyben a műszaki érvényességet igazoló matrica nem eredeti. A Sarkadi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el, és a tehergépkocsi utasát, egy 35 éves román állampolgárt gyanúsítottként kihallgatták.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL