Kondorosi rendőrök részesültek elismerésben

2021. május 7. 07:31 | Vári Bianka

1992-től április 24-én, Szent György napján tartják Magyarországon a rendőrség napját. Ennek kapcsán adott elismeréseket Kondoros önkormányzata hat, a városban szolgálatot teljesítő rendőrnek csütörtökön.

Kormányzati döntés értelmében, 1992-től Szent György napján, április 24-én rendezik meg Magyarországon a rendőrség napját. Ez alkalomból a városunkban szolgálatot teljesítő körzeti megbízott rendőri állomány valamennyi tagját elismerésben részesítettük - fogalmazott közösségi oldalán Kondoros polgármestere. Ribárszki Péter polgármester Sonkoly Mihály képviselővel együtt mondtak köszönetet a rendőrség munkatársainak a mindennapos, lelkiismeretes szolgálati munkájukért, a város rendjének fenntartásáért, melynek köszönhetően Kondoros polgárai biztonságban élhetik mindennapjaikat.

- Az évente megtartott rendőrségi beszámoló statisztikai adatiból is kitűnik, hogy a város közbiztonsági helyzete kimondottan jónak mondható, a szolgálatot teljesítő rendőrök az állampolgárok megelégedésére lelkiismeretesen végzik munkájukat.

Az ünnepi rendezvény a városháza nagytermében, szűk körben, a járványügyi szabályok betartásával zajlott le, ahol Kondoros város közbiztonságáért végzett áldozatos és példamutató szolgálatellátása elismeréséül elismerő oklevélben és tárgyi jutalomban részesült Petrovszki András rendőr törzszászlós, körzeti megbízott csoportparancsnok; Sasfalvi István rendőr zászlós körzeti megbízott; Nagy Balázs rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott; Nagy Róbert rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott; Kondacs Attila rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott; és Kocsárdi Tibor rendőr zászlós körzeti megbízott.

A rendezvényen tiszteletét tette Oltyán Sándor, a Szarvasi Rendőrkapitányság vezetője is. A polgármester köszönetét fejezte ki a város közbiztonságának megóvása érdekében végzett önzetlen munkájáért, és az évek óta tartó eredményes együttműködésért.

Galéria

További programok »

FEL