Kilenc házból lopott a fiatal sarkadi férfi

2021. július 12. 13:31 | behir.hu

Vésztőn történt lopások ügyében indult nyomozás iratait továbbította a rendőrség az ügyészségre. A gyanúsított, egy 21 éves fiatalember kilenc lakatlan házból vitt el különböző dolgokat.

Lakatlan házakba tört be 2020 őszén és telén egy férfi Vésztőn. Összesen tíz helyen járt, kilenc helyről lopott is. Többek között antennát, horgászfelszereléseket, léceket, távcsövet, csaptelepet, konvektort, kerti bútort és egyéb dolgokat tulajdonított el. Egy helyről, miután betörte az ablaküveget, elmenekült anélkül, hogy bármit elvitt volna, mert tartott attól, hogy a zajra valaki felfigyel és tetten éri őt.

A rendőrök a 21 éves fiatalembert 2021 januárjában elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szeghalmi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait 2021. július 9-én továbbította az ügyészségre.
 
Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Formálódik a békéscsabai klímastratégia

A város klímastratégiájáról szóló konferenciának adott otthont a Csabagyöngye Kulturális Központ. A csütörtökön délelőtt tartott szakmai fórumon az is elhangzott, hogy a békési megyeszékhelynek nincs szégyenkezni valója, sőt sok tekintetben az élvonalban található.
16:35
FEL