Kigyulladt autó és leszakadó faágak miatt volt szükség a hétvégén a tűzoltókra

2023. szeptember 18. 10:15 | behir.hu

Az elmúlt hétvégén egy tűzesettel és négy műszaki mentéssel kapcsolatban érkezett segélykérés a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási ügyeletére.

Úttest fölé lógó, nagyméretű ág veszélyeztette a járműforgalmat szombat hajnalban Csabacsűd közelében, a 4404-es úton. A szarvasi hivatásos tűzoltók a belógó faágat egy kézifűrész és létra segítségével távolították el. Az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg – közölte hétfőn a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Meghasadt egy nyírfa törzse szombat reggel Békéscsabán, a Mandula utcában. A helyi hivatásos tűzoltók a forgalmat veszélyeztető növényzetet egy motoros láncfűrész segítségével távolították el. Az eset során anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy személyautó motortere vasárnapra virradólag Vésztőn, a Kossuth Lajos utcában. A tűzoltóság kiérkezéséig a tulajdonos egy kézi tűzoltó készülékkel az autóját eloltotta. A szeghalmi hivatásos tűzoltók a járművet egy vízsugár segítségével visszahűtötték, majd az akkumulátort a járműből eltávolították. Az eset során senki sem sérült meg.

Közútra lógó, leszakadt ágak veszélyeztették a közlekedést vasárnap este Doboz közelében, a 4239-es úton. A békéscsabai hivatásos tűzoltók a meghasadt faágakat egy motoros láncfűrész és létra segítségével eltávolították, majd az útburkolatot letakarították. Az eset során anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt.

További programok »

FEL